BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNE ZİYARET

Şehit Ailelere Derneği’ni ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve il yönetimi Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’la görüş alış verişimde bulundu.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül şunları söyledi: “Şehit aileleri dernek başkanımızı bugün ziyarete geldik. Mehmet kardeşimizle zaman, zaman görüşüyoruz, konuşuyoruz. Hep içimden geçenleri burada ifade etmek istiyorum. Bana sorsanız en zor Dernek Başkanlığı hangisi derim ki Şehit Aileleri Dernek Başkanlığıdır. Çoğu zaman biliyorum şehidimizin yakınlarına ilk ulaşan kendisi orada onlarla beraber o duyguyu yaşayan kendisi bu çok ağır bir görev ama Allah kendisine bu görevi vermiş. Beni ilk arayan bir şehrimiz olduğu zaman kendisi ve onun sesindeki hüznü görüyorum. Bizler her zaman kendilerinin yanındayız.” Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’da, Nazik ziyaretlerinden dolayı İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve İl Yönetimine teşekkür ederim. Bizim her türlü en ufak sıkıntımızda aradığımız zaman ne ihtiyacımız varsa anında yerine getiriyorsunuz. Sizler derneğimizin ailelerimizin her zaman yanında ve destekçi olduğunuz için şahsım ve yönetimim adına çok teşekkür ediyorum, dedi.

HASAN GÜLER