BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN İŞ ADAMLARINA DAVET

Geçtiğimiz gün Yeniurfa Gazetesinde sür manşette yayınlanan “EKONOMİNİN KALBİNDE BEYAZGÜL MEMNUNİYETİ” başlıklı haberden sonra Başkan Beyazgül, İstanbul’da bulunan Şanlıurfalı iş adamlarına teşekkür ederek Şanlıurfa’ya yatırım yapmaya beklediklerini söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül, seçilmesinden memnun olduklarını açıklayan İstanbul’daki Şanlıurfalı iş adamlarına hem teşekkür hem de onları Şanlıurfa’ya davet etti.

Yeniurfa Gazetesi’nden Mehmet Er, Şanlıurfa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde düzenlenen basın toplantısından sonra Başkan Beyazgül’e, “İstanbul’daki Şanlıurfalı iş adamlarından size destek, istek ve öneri açıklamarı vardı. O konu ile ilgili neler söyleyeceksiniz?” şeklindeki soru üzere, Beyazgül, söz konusu haberi okuduğunu ve mutlu olduğunu söyledi. Söz konusu açıklama için haberde ismi geçen Şanlıurfalı iş adamlarına teşekkür eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, şunları söyledi: “Şanlıurfalı hemşehrilerime şunu söylüyorum; O destek için çok teşekkür ediyorum ancak o destek şöyle devam etsin istiyorum; Urfa’ya yatırıma dönüşsün. Ben Şanlıurfalı hemşehrilerimle İstanbul’da görüşeceğim, sadece kendilerinin değil bu konuda bütün yatırımcıların, müteşebbislerin Urfa’ya yönlendirilmesi ve yatırım yapması konusunda birlikte bir çalışma yürütelim. Çünkü sahaya çıktığımızda en büyük sıkıntımız iş sorunu, şu anda da böyle devam ediyor. Seçime girerken de bunu ifade etmiştik. Bugün onların bu güçlü açıklaması bizleri mutlu etti, sevindirdi. Demek ki, ‘evet Urfa için bizler de bir şeyler yapacağız’ diyorlar. Biz kendileriyle beraber olacağız, bu gücü, bu enerjiyi, bu sinerjiyi Urfa’ya yansıtacağız inşaallah.”

İstanbul’da yaşayan ve önemli projelere imza atarak marka haline gelen Şanlıurfalı iş adamları, Av.Zeynel Abidin Beyazgül’ün Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesini memnuniyetle karşıladıklarını belirten bir açıklama yapmışlardı. Beyazgül’ü tebrik eden söz konusu isimler Başkan Beyazgül’e bazı önerilerde de bulunmuş ve İstanbul’da üzerlerine düşen bir görev olması halinde Şanlıurfa adına hizmete hazır olduklarını bildirmişlerdi.

ŞAHBAN KILIÇ