BAŞKAN BAYDİLLİ PROJELERİNİ AÇIKLADI

Şanlıurfa'da yaklaşan yerel seçimler öncesi belediye başkan adayları projelerini kamuoyuna sunmaya devam ediyor.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli, vatandaşların görüşleri ve fikirleri doğrultusunda Karaköprü ilçesi için projeleri hazırladıklarını söyledi.

Düzenlenen basın toplantısında projelerini gazetecilerle paylaşarak kamuoyuna aktaran Başkan Adayı Metin Baydilli'ye AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ve çok sayıda meclis üyesi adayı eşlik etti.

İlçe Başkanı Sait Ağan, İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Milletvekili Mehmet Ali Cevheri  birer selamlama konuşması yaparak, projelerin hayata geçirilmesi noktasında tüm çalışmalara destek vereceklerini ifade ettiler.

Basın mensuplarına hazırlanan sunum öncesi kısa bir açıklamada bulunan AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli, şunları söyledi; Bugün burada, Şanlıurfamız için, Karaköprü'müz için, çocuklarımız için vatandaşlarımızdan halkımızdan topladığımız verilerimiz doğrultusunda hazırlamış olduğumuz projeleri sunuyoruz. Proje çalışmaları kapsamında vatandaşlardan gelen talepler projelendirildik dedi. Karaköprü belediyesinin borcunun 10 milyon TL olduğunu açıkladı.

Baydilli, hazırlanan projeleri tüm detayları ile birlikte bir bir tanıtımını yaptı. Akabinde yaklaşık bir saat süren sunumun ardından soru cevap bölümüne geçildi.

- Alış Veriş Merkezi

-Gençlik Merkezi

-Kadın Yaşam Merkezi

-Meydan Projesi

-Bilim Merkezi

-El Sanatları Merkezi (Taşhan)

-Tasavuf Müzesi

- Yerel Ve Basın Müzesi

-Orman Okulu

-Masal Park

-Yeni Mesire Alanı

-Gönül Bahçeleri

-Millet Kıraathanesi

-Okuma Salonları ve Kütüphane

-Halk Eczanesi

-Macera Parkuru

- Sanat Sokağı

-Engelsiz Park

-Engelsiz Taksi

-Semt Pazarları

-Konuşan Banklar

-Mobil İkram Çeşmeleri

-Maşuk Parkı

-Lunapark

-Halk Ekmek