Başkan Av. Kuran’dan 2 Nolu Baro’ya kutlama

İstanbul 2 No'lu Baro'nun 1. Olağan Genel Kurulu Fatih Mimarsinan Stadı'nda gerçekleştirildi. Seçimlerde; Yasin Şamlı 791 oy, Gönül Yıldız 591 oy ve Murat Güneş 5 oy aldı. Yasin Şamlı, İstanbul 2 No'lu Baro Başkanlığı'na seçildi.

 

Tüm Hukukçular Birliği Genel Başkanı, Avukat Mustafa Kuran, Başkan Yasin Şamlı'yı ve yönetimi tebrik ederek şunları söyledi:

 

“2 No’lu İstanbul Barosu’na seçilen, takdir ettiğim Avukat Yasin Şamlı’yı tebrik ediyorum. Çok başarılı bir Başkan olacağına inanıyorum. Centilmence bir seçim canlı ve hareketli oy kullanma ve herkesin mutluluğuna vesile olan sonuç, Avukat Yasin Şamlı'nın Başkan olmasıdır. Bu olay elbette İstanbul avukatları arasında tarihe geçecektir. Eski Baro yönetimlerinin politik ve ideolojik davranışları, hükümetlerle lüzumsuz muhalefetleri ne kendilerine ne İstanbul Barosu’na faydalı olmamıştır. İnşallah bundan sonra toparlanırlar ve adalet ölçüsü içinde ve isabeti tarz içinde davranırlar. 54 senelik avukat olarak ilk olarak kullandığım oy isabetli, adil ve birikimli Avukat Yasin Şamlı’ya gitmesi ve netice alınması mutluluğuma vesile olmuştur.

 

Davamız büyüktür, adalettir, milliliktir. Türkiye'nin adaletle yönetilmesidir. Allah bu davaya hizmet edenlerden razı olsun. Çalışmalarında başarılar diliyoruz. Avukat Yasin kardeşimi ve seçilen kadrosunun mensuplarını tebrik ediyor, Allah'tan başarı ve sağlıklar diliyorum.”