BAŞKAN ASLAN, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Şanlıurfa’da özel bir mekanda düzenlenen yemeğe Şanlıurfa'da bulunan şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan yemeğe gelen gazileri, eşlerini, şehit ailelerini ve davetliler ile yakından ilgilendi.

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen yemekte Şehit Yakınları Ve Gaziler Dernek Başkanı Bekir Kılcı, Başkan Yardımcısı Gazeteci Ali Şen ve Şanlıurfa Şehit Gazi Sağlık Sen İl Baskan Yardımcısı İbrahim Gündoğdu Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkan yardımcısı Salih Horoz, Anavatan Partisi İl Kadın kolları başkanı Derya Tahtasız ve partililer, protokol üyeleri, şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan düzenlenen programda yaptığı açıklamada, “Devletimiz, milletimiz, bayrağımız, ezanımız, mukaddes sebeplerimiz için canlarını feda etmekten çekinmeyen gazilerimiz, aziz şehitlerimiz cennet vatanımızın gerçek sahipleridir. Onların bize miras olarak bıraktığı bu cennet vatanımızın sonsuza dek yaşaması, şanlı bayrağımızın dalgalanması için hepimiz görevimizin ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz.Anavatan Partisi Şanlıurfa Teşkilatı  olarak her zaman için büyük bir kahramanlık ve fedakarlık yaparak, gazilik mertebesine ulaşan çok kıymetli gazilerimizin ve şehit yakınlarımızın her zaman yanlarındayız. Dün olduğu gibi bugün de yarın da sizlerin emrinde ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

Şehit Yakınları Ve Gaziler Dernek Başkanı Bekir Kılcı:  "Bu akşam bizleri 8.Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Özal'ın Partisi olan Anavatan Partisi'nin Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan beyin davetine Şehit Yakınları Ve Gaziler Derneği olarak katılım sağladık. Kentimizde sevilen sayılan il başkanımızın bu davetine ve ev sahipliğine teşekkürlerimi sunarım." Diyerek sözlerini sonlandırdı.