BAŞKAN ASLAN KADIN KOLLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Anavatan Partisi İl Başkanı Aslan, Partinin Kadın Kolları yönetimi ve teşkilat mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Özel bir mekanda düzenlenen toplantıya Anavatan Partisi İl Başkanı MKYK üyesi Halil Aslan, Eşi Deniz Aslan, Anavatan Partisi Şanlıurfa kadın kolları başkanı Derya Tahtasız, Anavatan Partisi İl başkan Yardımcısı Necla Alakuş. parti üyeleri ve basın mensupları katıldılar.

Anavatan Partisi İl Başkanı MKYK üyesi Halil Aslan toplantıda yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi:  Kadınlar bizim için çok değerlidir. Bu zamana kadar bizlere verdiğiniz katkılar için teşekkür ediyorum. Şanlıurfa’yı ilçeler ile birlikte hep beraber el birliğiyle, katkılarıya sorunlarını, sıkıntılarını memleketin birlikte paylaşacağız. Kadınlar her zaman siyasetin içinde olmalıdırlar.” Dedi.

Programa katılımları nedeniyle tüm kadınlara teşekkür eden Başkan Aslan’dan sonra söz alan Anavatan Partisi Şanlıurfa kadın kolları başkanı Derya Tahtasız’da, düzenlenen programa katılan tüm kadınlara ve basın mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

MEHMET ER