BAŞKAN ALAGÖZ, TAKSİCİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

STK ve basın kuruluşları ziyaretlerine devam eden Başkan Alagöz,  taksiciler dernek başkanı ile bir saate yakın görüşme yaptı.

Şanlıurfa Taksiciler Dernek Başkanı Hasan Karadaş, Yerel yönetimlerden yana çok sıkıntı yaşadıklarını belirterek, kentte otobüs yolunu kullanamama, dur, kalk durumu, 27 yaş altı gençlerin taksi şoförlüğü yapamaması, taksimetre fiyatları, yerel yöneticilerin, taksicilerin sorunlarına eğilmemesi gibi sıkıntıları sebebiyle zor günler geçirdiklerini belirtti. Uzun bir süredir taksimetre fiyatlarının yerinde saydığını belirten Karadaş " taksimetre fiyatlarına 2 yıldır zam gelmedi. Taksimetre fiyatları 4,5 liradan başlıyor. Taksiciler olarak muhatap bulamıyoruz" dedi. Karadaş, ziyaretinden dolayı CHP Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

CHP Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz "taksici kardeşlerimizin sorunlarını yerinde dinleme fırsatı bulduk. CHP İlçe Başkanı olarak esnaf kardeşlerimizin sorunlarını her zaman gündeme getirmeye devam edeceğiz. Şanlıurfa Taksiciler Dernek Başkanı Hasan Karadaş’a ve yönetimine, misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.