BAŞKAN ADAYI BAYDİLLİ EV TOPLANTILARINDA VATANDAŞLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı olan Mevcut Başkan Metin Baydilli seçim çalışmalarını sürdürüyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren ilçe teşkilatıyla birlikte seçim çalışmalarına başlayan Başkan Adayı Baydilli akşamları ise her gün bir mahallede ev toplantısında vatandaşlarla bir araya gelip destek istiyor.

 

Önceki gün ilçeye bağlı Ali Baba Mahallesinde vatandaşlardan Erdal Kürkçüoğlu’nun evinde düzenlenen ev toplantısına katılan Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli, vatandaşlara 3,5 yıllık süreçte yaptıkları çalışmaları ve projeleri anlattı.

 

31 Mart’ta seçildikten sonra yapacakları projelerden de bahseden Başkan Adayı Baydilli, Karaköprü’nün her şeyin en iyisine layık olduğunu dile getirdi.

 

Başkan Adayı Baydilli şunları söyledi: “Şanlıurfa halkı geçmişten bugüne her zaman doğrunun yanında, hizmet edenin yanında oldu. 31 Mart’ta da vatandaşlarımızın bizi yalnız bırakmayacağına ve destek vereceğine inanıyorum. Biz Karaköprü’ye ne hizmet yapsak azdır çünkü ilçemiz Şanlıurfa’nın en modern ve en hızlı büyüyen ilçesidir. Biz ilçemizi daha güzel yerlere getirmek, vatandaşımıza hizmetin en iyisini sunmak için çalıştık ve çalışacağız. Bunun için de 31 Mart’ta desteklerinize ve dualarınıza talibiz.”

 

Karaköprü Belediye Başkan Adayı ev toplantısının ardından seçim bürosuna geçerek buradaki vatandaşlarla bir araya geldi.