BAŞHEKİM KAYA’DAN SAĞLIK ALANINDA MÜJDELER

Başhekim Kaya, Karaköprü'de 24 saat açık olacak olan çocuk polikliniği açıldığını, Esentepe çocuk acil yapım aşamasında olduğunu en kısa zamanda hizmet vermeye başlayacağını,  Radyoterapi olması gereken hastalar için cihaz girişiminde bulunulduğunu, Hastanemizde kansız anjiyo cihazı yakında hizmete gireceğini, girişimsel nöroloji ünitesi güçlendirme çalışmalarımız devam etmekte olduğunun müjdelerini verdi.

Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve aynı zamanda İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği’nin Şanlıurfa şube başkanı Şahban Kılıç ile Gazeteci, Yazar aynı zamanda Yeniurfa Gazetemizin köşe yazarlarından olan Tahir Çoşandal, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Bedri Caner Kaya’yı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz aylarda Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekim olarak atanan Dr. Öğretim Üyesi Bedri Caner Kaya göreve geldiğinden bu yana yaptığı çalışmalar ile vatandaşların takdirini kazandı.

Şahban Kılıç ve Tahir Çoşandal’a göreve geldiğinden bu yana yaptığı çaışmalar hakkında bilgiler veren Başhekim Kaya, Karaköprü'de 24 saat açık olacak olan çocuk polikliniği açıldığını, Esentepe çocuk acil yapım aşamasında olduğunu en kısa zamanda hizmet vermeye başlayacağını,  Radyoterapi olması gereken hastalar için cihaz girişiminde bulunulduğunu, Hastanemizde kansız anjiyo cihazı yakında hizmete gireceğini, girişimsel nöroloji ünitesi güçlendirme çalışmalarımız devam etmekte olduğunun müjdelerini verdi.

Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve aynı zamanda İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği’nin Şanlıurfa şube başkanı Şahban Kılıç ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: Begerli başhekimimizi buğün ziyaret etme imkanı bulduk. Kendisinin yaptığı çalışmaları uzun zamandır yakından takip ediyoruz. İnşallah hastanede de yaptığı ve yapacağı çalışmalar ile Şanlıurfa’nın sağlığına önemli desteklerde bulunacaktır. Dedi.

Yapılan ziyarette dolayı da Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve aynı zamanda İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği’nin Şanlıurfa şube başkanı Şahban Kılıç ile Yeniurfa Gazetemizin köşe yazarlarından olan Tahir Çoşandal’a teşekkürlerini ileten Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Bedri Caner Kaya çaışmalarında da başarılar diledi.

MEHMET ER