BAŞHEKİM DOBLAN BASINLA BULUŞTU

18 Ocak 2018 den itibaren Balıklıgöl Devlet Hastanesinde Başhekim olarak görev yapan Başhekim Doblan, İl Sağlık Müdürlüğü ile yenileme çalışması başlattıklarını, Şehit Ömer Halis Demir ve Fethi Seki adına 2 oda yaptıklarını ve yapılacak bağışlar çerçevesinde çok daha modern, daha yaşanabilir bir hastane ile vatandaşlara hizmet verebileceğini söyledi.

Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Doblan toplantıda yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Toplantıyı organize etmemiz de ki amacımız siz değerli basın mensuplarımız da tanışmak sizlere de kendimizi tanıtmak amacıyla düzenledik. Ben Doktor Ahmet Doblan 18 Ocak 2018 den itibaren Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yapmaktayım. Değerli ekip Arkadaşlarımla birlikte ekibimizi kurduk ve hizmetlerimizi İnşallah başladık. Ancak biraz zamana ihtiyacımız olduğunu sizlere ve değerli halkımıza bildirmek istiyorum. Bu süreç içerisinde bizden öncekilerin yaptığı çok değerli hizmetlerin yanında İnşallah biz de elimizden geldiği kadar yapılan hizmetlere ek hizmetler yapmaya çalışacak bir taş koyabilirsek ne mutlu bize mantıyla çalışacağız. İnşallah bu süreç içerisinde başladığımız ve şu ana kadar bitirdiniz ilk projemiz diyebileceğimiz Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde hasta odalarının revizyonu projesiydi ilk iki Odamızı şehitlerimiz Allah rahmet eylesin Ömer Halisdemir ve Fethi Sekin için birer oda yaptırdık. Sağlık müdürlüğümüz adına Şimdi bundan sonraki odalarımızı da böyle bizim projemizde bağışlar çerçevesinde yaptırmak için gerek belediyeler olsun duyarlı vatandaşlarımız tarafından gelecek bağışlarla geriye kalan revizyonlarımızı da tamamlamayı düşünüyoruz. İnşallah en yakın zamanda çok daha modern çok daha yaşanılabilir bir Balıklıgöl Devlet Hastanesi göreceksiniz. Bunun için biz elimizden geleni yapacağız.

Hastanemizde personel sıkıntımız yok. Cihaz sıkıntımız var belli aşamada 2. basamak hastane olduğu için irili ufaklı sıkıntılar oluyor. Ancak bu 2. basamak hastane olarak düşündüğünüzde Anjiyo cihazı nasıl örnek vereyim olsaydı kötü mü olurdu tabii ki iyi olurdu.

Aylık olarak ortalama yaklaşık 45 ile 55 arası acilden Sadece bizim hasta girişi oluyor. Acilden hasta girişleri toplam bütün hastane de 124 bine yakın bizim poliklinik muayenesi oluyor.” Dedi.

RAMAZAN GÜLER