BAŞARILI YAZAR ÖZDEMİR'İN 2. KİTABI OKURLARIYLA BULUŞTU

Şanlıurfalı yazar Şair Kamile ÖZDEMİR'in “Şiirlerimde Hayatlar” isimli 2. kitabı sanatseverlerle buluştu. İlk kitabı Solan Hayatları 2016 yılında yazan Şanlıurfalı yazarın 2. kitabı ise Eylül ayında okuyucularıyla buluştu. Son yıllardaki Şanlıurfa'nın değişimine en güzel örneklerden biri olan Kamile ÖZDEMİR yazdığı kitaplarla ev hanımlarına örnek oluyor.

Şanlıurfa’da doğup büyüyen yazar halen KADEM üyeliğinin yanında iş hayatında da başarılı işlere imza atarak girişimciliği ile Şanlıurfalı kadınların değişen yüzü oldu.

Solan Hayatlar isimli ilk kitabında yaşanmış gerçek hikayelere yer veren Şanlıurfalı yazar kadınların yaşamda ve sosyal alanda daha ön plana çıkarılması gerektiğini savunuyor.

HERKESİN FARKINA VARMASI GEREKEN BİR SOSYAL MESAJ İÇERİYOR

İlk kitabı Solan Hayatlar’da iç yakan gerçeklerle büyük acılar yaşayan insanların hayatlarını yansıtıyor. Özellikle Doğu insanlarının yaşadığı sıkıntılar ve toplumdaki kadınların eli mahkûm çaresizlikleri ile okuyanın canını acıtacak bir üslupla yüzümüze çarpıyor. Küçük yaşta evlendirmeler, berdel, cahil bırakılmak, üzerine kuma almak zorunda kalmak, bazen kötü yola sürüklenmek, erkek evladını sayıp kız evladını saymayan bir anlayış, İnsan yerine koyulmayış, bütün bunları gerçekten yaşayanların hayatları olarak anlatıldığı için “Solan Hayatlar” çok etkileyici birbirinden Unutulmaz hikâyelerden oluşuyor. Bu kitap sadece Solan Hayat hikâyelerini değil herkesin farkına varması gereken bir sosyal mesaj içeriyor.

KAMİLE ÖZDEMİR KİMDİR;

1972 yılında Şanlıurfa Bozova’ya bağlı Hacılar köyünde doğdu. İlkokulu Şanlıurfa Cumhuriyet İlkokulu'nda bitirdi. Daha sonra dışarıdan girdiği ortaokul sınavlarında Kilis merkez Ortaokulu'ndan mezun oldu. 1996 yılında evlendikten sonra eşinin de desteği ile liseyi bitirdi. 2014 yılında girdiği YGS sınavında başarılı oldu. Anadolu Üniversitesi 4 yıllık İktisat uluslararası ilişkiler bölümünü kazandı. İlk eseri Doğu ve Güneydoğu'da yaşayan kadınlarımızın gerçek yaşanmış hikâyelerini kaleme alan Solan Hayatlar adlı eseri 2016 yılında çıkardı. İlkokul 3. sınıftayken şiir yazmaya merak salan yazar “Şiirimde Hayatlar”  adlı eseri yazarın 2. Kitabı. Evli ve iki çocuk annesi olan yazar KADEM üyeliğinin yanında ticaretle de ilgileniyor.

MEHMET ER