BAKKALLAR ODASI'NDAN YENİ HİZMET!

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, Türkiye'de ilk ve tek olarak bir çalışma başlattı. Harran Üniversitesi Rektörlüğünün destekleri ile dernek üyelerinin kazancını arttırmak maksadıyla çağın alışveriş sisteme e-ticaret yani elektronik alışveriş sistemi konusunda bir konferans düzenleyecek.

Perşembe günü saat 2'de yapılacak olan konferansa tüm oda üyelerini bekliyorum diyen Başkan Altun, Yapılacak olan çalışma sonrası 1-2 ay içerisinde e ticaret uygulamasını hizmete koymaya çalışacağız. Dedi.

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Odaların en önemli görevlerinden bir tanesi üyelerinin mesleki becerilerini geliştirmek işlerine adaptasyonunu sağlamak işlerinin ve ekmeklerinin kazancının artırımını sağlamak. Bizler de yönetim kurulumuz ile birlikte bu doğrultuda Türkiye'de ilk ve tek olarak bir çalışma başlattık. Üyelerimizin işini, aşını, kazancını arttırmak amacıyla çağın alışveriş sisteme olan e-ticaret yani elektronik alışveriş sistemi konusunda bir konferans düzenleyeceğiz. Harran Üniversitesi Rektörlüğü bu konuda bize çok destek verdi. Perşembe günü saat 2'de yapılacak olan konferansa tüm oda üyelerini bekliyorum.

E ticaret nedir e Ticaret nasıl yapılır esnafa ne gibi faydası vardır. Bu konuda bize bilgilendirme yapacaklar. Buradan odamız ne yapıyor işimiz yok, diyen esnaflara çağrı yapıyorum, Perşembe günü saat 2'de odamıza gelsinler birlikte gidip bu konferansa katılıp kendimizi geliştirelim.

Odamıza kayıtlı 7700 üyemiz var bütün üyelerimize açıktır. İşini geliştirmek isteyenler mutlaka gelsinler, kendileri gelemezse çocuklarını göndersin, ortağını göndersin ama mutlaka katılım sağlasınlar.

1-2 ay içerisinde e ticaret uygulamasını hizmete koymaya çalışacağız.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

MEHMET ER