BAKAN FAKIBABA HUSUMETLİ AİLELERİ BARIŞTIRDI

Şanlıurfa’da geçtiğimiz Ekim ayında Milli ve Bıhemi aşiretlerine mensup Kaymaz ve Köseoğlu aileleri arasında yaşanan haciz davası Haliliye İlçesine bağlı Yenişehir Mahallesi Uçaksavar Kavşağı üzerindeki avukatlık bürosunda silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada silahla vurulan Ahmet Salar hayatını kaybetmiş 3 kişi ise yaralanmıştı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ise her iki aileyi barış yemeğinde bir araya getirdi. Birbirlerine sarılan ailelerin ileri gelenleri, aralarındaki kan davasının son bulduğunu açıkladı.

Şanlıurfa İl Müftüsü ihsan Açık’ın dua okuduğu barış törenine Gıda tarım ve hayvancılık bakanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, ilçe belediye başkanları Fevzi Demirkol, Mehmet Ekinci, Menderes Atilla, Abdülhakim Ayhan, Aslan Ali Bayık, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M.Ali Cevheri,25.Dönem Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, AK Parti İl Başkanı Z. Abidin Beyazgül Kaymaz ve Köseoğlu aileleri ile vatandaşlar katıldı.

ŞAHBAN KILIÇ