Bahçıvan'dan Barış Pınarı Açıklaması

Başkan Bahçivan yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz hem sahada hemde masada yaptigi başarılı stratejik manevralarla Barış Pınarı askeri çıkartmada, durumu iyi yönetmiş ve daha fazla kan dökülmeden istediğini almıştir.

Yıllardır büyük bir özveri ile Suriye'den gelen mazlum ve mağdur halka ev sahipliği yapan Güneydoğu ve Şanlıurfa halkı, dilerim bu saatten sonra ticarette kaybettigi günlerini kültürel deformasyonu ve zararlarını, devletimizin yapacağı yeni bölgesel icraatlarla ve uzun süredir kapalı olan ve artık İnşaalah kısa sürede ticari ve insanı faaliyetlere açılacak olan Uluslaarasi statüdeki Akçakale sınır kapısından yükselecek olan ticari ivme ile yeniden kısa zamanda telafi edecektir.

Ticaret yapan iş adamı vatandaşlardan istegimiz ticaret ve pazarlama sahanızda Güneydoğu ve  Şanlıurfa,ya daha fazla odaklanarak, kaybedilen yıllar ve aşagı inen ticaret değerlerinin yükselmesi için gayret sarfetmenizdir.

Cenab-ı Allah; Bayrağımızı göklerden indirmesin, ezanımızı minarelerden dindirmesin.

Barış Pınarı Harekatı seferine çıkan ve vatan toprağında nöbet bekleyen tüm Mehmetçiğimizi muzaffer ve muhafaza eylesin. Şehadet şerbeti icen ana kuzularına da rahmetler nasip etsin.” Dedi.