BAHÇIVAN, MUHALİFLERE Mİ ÖZENDİ?

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla aday adayı olduğu Ak Partili belediye başkanını eleştiren Bahçıvan’ın Ak Partili yetkili ve Ak Parti sevenlerinin en nefret ettiği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sert bir dille uyardığı ve kullanılmasını istemediği, sadece muhalif kesimlerce kullanılan “AKP” kısaltmasını kullanması bazı vatandaşların dikkatini çekti.

7 Ekim 2018 tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşlara seslenen Ahmet Bahçıvan, bu paylaşımının içeriğinde mevcut belediye başkanını eleştirirken “AKP HÜKÜMETLERİ URFA BELEDİYESİNE BÜYÜK PARALAR GÖNDERDİ” ifadesini kullandı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde aday adayları seçim çalışmalarını şimdiden başlatmış bulunuyor. Aday adaylarının tek adresi son yıllarda olduğu gibi yine Ak Parti oldu.

Kurulduğu günden beri özellikle muhalif kesimlerim kendi partilerine Ak Parti yerine “AKP” denmesini özellikle eleştiren, bu ismi kabul etmeyen partililer ve partinin genel başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konudaki tavrı çok net oluyor.