Aydınlık: Boynunuza astığınız Şanlıurfaspor atkılarını derhal indirin!

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, borç batağına saplanmış durumda. Yaklaşık 70 Milyon TL borcu bulunan ve eski oyunculara olan borcundan dolayı TFF tarafından transfer tahtası kapalı durumda olmasından dolayı dış transfer yapamayan Sarı-Yeşilli ekip, yabancı futbolculara borcu nedeniyle puan silme cezasıyla da karşı karşıya kaldı. Maddi anlamda büyük kriz yaşayan ve neredeyse yol olmamak için çaba gösteren Şanlıurfaspor’a sahip çıkılmaması büyük tepki görüyor.

Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık da, şehrin önde gelen isimlerinin Sarı-Yeşilli ekibe destek çıkmamasına tepki gösteren isimler arasında yer aldı. Aydınlık, Şanlıurfaspor için seçim öncesi takımlarının atkılarıyla dolaşanlardan, taraftarları ziyaret edip söz verenlerden her bir Şanlıurfasporlu gibi kendisinin de şimdi icraat beklediğini belirterek, şunları kaydetti;

“Çünkü herkes bilirki şehir takımlarına en büyük gelir desteği o şehrin belediyelerinden gelir.

Kimse kusura bakmasın; ama Şanlıurfaspor Kulübü'ne haciz geldiğinde kimse kılını dahi kıpırdatmadı, neredeyse tepki bile koymadılar; ancak seçim sürecinde Şanlıurfaspor ile alakalı sözleri havada uçuşturdular.

Haydi buyurun, şimdi icra makamındasınız, verdiğiniz sözleri yerine getirmenizi bekliyoruz!

Yok biz yardım edemiyoruz, edemiyeceğiz diyorsanız da daha evvelden söylediğim gibi şu sözleri tüm hemşehrilerimin şahitliğinde bir kez daha tekrarlıyorum:

"Boynunuza astığınız Şanlıurfaspor atkılarını derhal indirin!"