Atiye Taş Ak Parti İl Başkanlığına aday oldu

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız 7.olağan kongrede aday olmayacağını kamuoyu ile paylaşmasının ardından AK Parti Şanlıurfa kalesinde yaşanan siyasi hareketlilik hız kesmeden devam ederken İl Başkanlığı’na ‘’ Memleketimizin, halkımızın sesini duyurmak adına bu maratonda ben de varım’’ diyerek AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına talip olan sürpriz bir kadın isim daha başvuru yaptı.

Taş,  Siz sevenlerimin desteği ve teşviki ile AK Parti İl Başkanlığı aday adaylığına müracaat etmiş bulunmaktayım ve bu tatlı maratonda yer almak için İl Başkanlığına kendisinin de aday olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti:

Sevgili dostlarım, Bugüne kadar AK Parti gönüllüsü ve memleket sevdalısı olarak birçok çalışmalara adım attım. Siz sevenlerimin desteği ve teşviki ile AK Parti İl Başkanlığı aday adaylığına müracaat etmiş bulunmaktayım. Bunu herkesin bilmesini isterim ki, bizim mevki makam ve isime ihtiyacımız yok. Olsa da biz halkımızın yanındayız olmasa da. Umudumuz odur ki, Memleketimizin sesini duyuralım. Halkımızın sesi olalım Tabi taktir Allahtan destek ve teşvik siz değerli dostlarımızdandır. Sevgi ve saygılarımla.’’ İfadelerine yer verdi.