ATİYE TAŞ’IN YENİ KİTABI “YANSIMA” OKUYUCULARI İLE BULUŞUYOR

Araştırmacı Gazeteci Atiye Taş’ın, Makaleler, Şiirler ve özlü sözler adı altında üç bölümden oluşan ilk kitabi, kitapseverler ile buluştu.

Ağustos veya Eylül ayında kitap tanıtım etkinliğinde okuyucuları ile buluşacak olan Araştırmacı -Gazeteci Atiye Taş, Kitabın yayınlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Taş Yayınlanacak kitabı ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:  “Bugün sizlerle bir mutluluğumu paylaşmak istiyorum.

Uzun zamandır üzerinde çalıştığım YANSIMA isimli ilk eserimle sizleri tanıştırma vakti geldi...

Kitabım;

Makaleler, Şiirler ve özlü sözler adı altında üç bölümden oluşuyor.

Bununla ilgili hala birçok çalışma aşaması içerisindeyim .

Doğunun güçlü kadınları çalıştayı adı altında öncelikle Memleketim Şanlıurfa’da ve Mersin’de il ve ilçe belediyeler ile görüşüp, istişarelerde bulundum.

Doğu kadınının gücünü bir kez daha göstereceğime inanıyorum.

Kırsal kesim ve kırsal bir ortamda yaşamanın/yetişmenin Doğu kadınının gücüne ve gelişimine engel olacağını düşünmemekle birlikte inanmıyorum ve desteklemiyorum.

Azimin önünde hiçbir engel yoktur yeter ki inanalım ve isteyelim.

Eserimin isiminde de anlaşıldığı gibi okuyucularımda yansıma

oluşturacağıma inanıyorum.

Ağustos veya Eylül aylarında siz değerli dostlarımla kitap tanıtım ve imza gününde buluşucağımızı bildirir, sevgi ve saygılarımı sunarım. Ayrıca bu süreçte desteklerini eksik etmeyen başta çekirdek aileme ve kitabımın basım/yayın sorumluluğunu üstlenen Değerli Elif Matbaa ailesine şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.