ATAKENT MUHTAR ADAYI ÇİFTÇİ: SORUNLARIN TAKİPÇİSİ, ÇÖZÜMÜN ADRESİ OLACAĞIZ

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesine Bağlı Atakent Mahallesinde muhtar adayı olan ve yıllardır mahallede ikamet eden Hayati Çiftçi, Atakent Mahellemiz Karaköprü’nün güzide mahallesidir. Bu güzelliğe ve içerisinde yaşayan siz değerli sakinlerimize hizmet etmek bizler için onur ve gurur kaynağıdır. Dedi.

Atakent Mahallesi Muhtar Adayı Hayati Çiftçi yaklaşan seçimler öncesi çalışmalara devam ettiğini ve mahalle halkının desteği ile İnşallah seçimlerden galip olarak çıkacağını belirterek yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: Güzide mahallemizin, sevgi dolu ve samimi insanlarının, sorunlarını, dertlerini, üzüntü ve sevinçlerini birlikte paylaşmak üzere yola çıktık.

Sen ben yok, birlik ve beraberlik içerisinde, mahallemizin tüm sakinlerine ayrımcılıktan uzak tutarak dertleri ile dertlenmek, sevinçleri ile sevinmek, mutlulukları ile hem hal olup neşe kaynağı olmak üzere yola çıktık. Atakent mahallesi için hazırım, uzanan el olmak için geliyorum diyen Çiftçi, Atakent mahallesi halkının sorunlarını yakından takip edeceğiz ve gerekli merciler vasıtasıyla çözüm üreteceğiz. İyi niyet ve dürüstlüğümle önümüzdeki yerel seçimlerde bana ve ekip arkadaşlarıma mahalle halkımdan destek bekliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yapılacak olan seçimlerin ve sonuçlarının mahallemize hayırlı ve uğurlu olmasını diler, saygılar sunuyorum’’ dedi.