ARAZİLERİMİZ GASP EDİLDİ!

1992 yılından bu yana dedelerinden kalma Hilvan’da Yeniköy Mahallesi (Kuzkulu) ya bağlı bin dönüme yakın hazine arazisi tarlaya başkaları tarafından el konulduğunu belirten Okur arazilerinin geri verilmesini istedi.

TOPRAKLARIMIZA EL KONULDU

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ömer Okur şunları söyledi: “Hilvanlıyım Maşuk’ta ikamet etmekteyim. Dedemden, babamdan kalma Hilvan’da Yeniköy Mahallesi (Kuzkulu) ya bağlı bin dönüme yakın hazine arazisi tarlamız bulunmakta. Mera hariç, Bizim komşumuz kendi malını sattı, oda başkasına sattı. Rahmetli babamın adıma ev ve bağ tapusu var. Başka ne var bilmiyorum. Hilvan adliyesinde bizim dosyamız var. Alan ve satan şahıslar gelip bizim yıllardır kullandığımız tarlaya el koydular. Tarlalarımızın üzerindeki hazine arazine yine Başkaları el koydu, bizler köylü olarak şikayette bulunduk, ama bunlar fayda etmedi Burada Valimize, Milletvekillerimize ve kolluk kuvvetlerimize sesleniyoruz, lütfen bu arazi mafya talanının durdurun…

1992 yılından bu yana bu durum böyle devam etmekte. Bu işi çözecek olan Devletimizdir, sizin aracılığınızla yine Sayın Valimizde, Milletvekillerimizden, Belediye başkanlarımızdan ricam bizim sesimizi duysunlar tüm aile üyelerimiz perişan durumdayız. Dedi.

MEHMET CANBEK