ANADOLU LANDINI, YERLİ ÜRETİM LANDİNİ GLOBE VE DİĞER MODELLERİNİ ŞANLIURFALI ÇİFTÇİLERLE BULUŞTURUYOR

İtalyan Landini traktörlerinin 2012 yılından bu yana Türkiye’deki tek distribütörü ve 13 Nisan’da Kocaeli Şekerpınar’daki tesisinde düzenlenen törenle birlikte yerli Globe serisinin üretimine başlayan Anadolu Landini,satışına devam ettikleri Powerfarm, 5H, REX, 7 ve 6C’ yi Şanlıurfalıçiftçilerin beğenisine sunuyor. Fuarda sergilenen modeller Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin toprak ve iklim şartlarına uygun, çiftçilerin her türlü ihtiyacını karşılayan özellikleri ile öne çıkıyor.

 

Yerli üretim Globe serisi Şanlıurfalılarla buluşuyor

Anadolu Landini fuarda Türkiye şartlarına göre özel tasarlanmış, çiftçilerin en fazla ihtiyaç duyduğu 50-75 beygir gücündeki 4 modelden oluşan Globe serisinin 75 beygir gücündeki modelini sergileyecek. Anadolu Landini’nin Şekerpınar’daki tesislerinde üretimine başlanan seri, dünyada sadece Türkiye’de üretilerek yurtdışı pazarlara da ihraç edilecek.

 

Powerfarm serisi büyük üreticinin verimini artırıyor

Anadolu Landini, Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda tarla traktörlerinden; modern tasarımlı, teknolojide öncü ve güçlü performans sunan Powerfarm serisinden 90 T ve 5H serisinden 115 beygir gücündeki traktörlerini sergileyecek. Traktörler T-tronik şanzıman üstün özelliği, turbo intercooler su soğutmalı motoru, dört tekerlek çekiş sistemi ve düşük yakıt tüketimi ile sınıfının en ileri teknolojisine sahip. Landini tarla traktörlerine, yüksek güç segmentinde, 175 ve 215 beygir gücüne sahip 7 serisi traktörler eşlik ediyor.  Modeller yüksek beygirli traktör ihtiyacı olan çiftçiler için en uygun seçeneği oluşturuyor.

 

REX serisi Bahçe Traktörleri yüksek manevra kabiliyeti sunuyor

Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda sergilenen Landini’nin REX serisinden 100 HP ve 110 HP gücündeki traktörler bahçe için özel olarak üretilmiş olup, sahip olduğu Turbo intercooler su soğutmalı motoru, hidrolik kaldırma kapasitesi ve dar alanlardaki manevra kabiliyetiyle bağ ve bahçelerde sınıfının en iyileri arasında yer alıyor. Farklı boyutlarda her türlü kullanıma uyum sağlayan Landini bahçe traktörlerinden GE serisi alçaltılmış şasisiyle alçak dallı ağaçlara sahip bahçelerde kullanım kolaylığı sunarken, GT serisi ise standart boyutlara sahip bahçe ve açık alanlarda tercih ediliyor.

 

Çiftçinin son gözdesi 6C serisi

Anadolu Landini Şanlıurfa’da Landini 6 C serisinde yer alan 140 beygir gücündeki traktörünü de görücüye çıkaracak. 6C serisi sahip olduğu 4 silindirli T4i Commonrail motorları sayesinde düşük yakıt tüketimi, düşük egzoz gazı emisyon değerleri ve sessiz çalışma özelliğiyle diğer modeller arasında dikkat çekiyor. Model ön aks süspansiyonu, ön kuyruk mili, ön hidrolik sistemi ve geniş iç hacme sahip ergonomik kabiniyle tarlada çalışan çiftçilere yüksek konfor sunuyor.

Anadolu Landini Hakkında

Anadolu Grubu’nun otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren, 50 yılı aşkın motor üretim ve pazarlama tecrübesiyle sektörün öncü firmalarından olan Anadolu Motor ile İtalyan Argo Group’a bağlı şirketlerden Argo Tractors’un ortaklık kararı sonrası Anadolu Landini Traktör Üretim ve Pazarlama A.Ş adıyla 2017 yılında kuruldu.

Anadolu Motor’un tüm traktör satış ve üretim faaliyetlerini sürdürecek olan Anadolu Landini, Nisan 2018 itibari ile Landini Globe serisini Şekerpınar tesisinde üreterek, hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlarda satışa sunacak.

Portföyde bulunan diğer serilerin İtalya’dan ithalatına devam edecek olan firma, bu serilerden Rex, Powerfarm ve 5H’ın 2018 yılının ikinci yarısından itibaren yerlileştirecek.

Çiftçilerin hayatını kolaylaştıracak modern tarım teknolojilerini kaliteli hizmet anlayışıyla sunmayı hedefleyen Anadolu Landini, güçlenen bayi ve servis ağı ile Anadolu’nun her yerinde çiftçilerin yanında.