AMPUTE FUTBOL DA SAKARYA'YI GEÇMEK İSTİYORUZ

Ampute futbol 1 ligi bu hafta zorlu rakip Sakarya Ampute Futbol Takımı ile kendi evimizde Lige merhaba diyeceğiz uzun ve zorlu bir lig başlangıcını iyi yapmak için Kendi evimizde Sakarya takımına karşı iyi sonuç almamız gerekiyor 1 ligin idealı takımı Sakarya temsilcisi iyi bir kadroya sahipler onlarda iyi başlamak isteyecekler bizimde iyi bir kadromuz bulunmaktadır kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak lige iyi bir başlangıç yapmak amacındayız iyi bir sonuç ile 11.nisandan ayrılmak istiyoruz.

YILDIRIM Şanlıurfa'yı 1 Ligde temsil etmenin gururunu taşıyoruz Çok önemli takımlarla Şanlıurfa'da karşılaşacağız Şanlıurfayı Ve Belediye ve Şanlıurfanın İsmini ve en iyi yerde taşımak hedefindeyiz Bizlere destek veren başta Belediye Başkanımız Sayın Mehmet EKİNCİ olmak özere Belediye çalışanlarına Çok teşekkür ediyoruz.

Tüm halkımızı desteğe davet ediyoruz ligin göçlü bir kadrosuna sahibiz Urfalı sporseverlerin desteği ile iyi bir başlangıç yaparak Hedefimiz olan Süper Lig yolunda çok göçlü bir rakibi yenmek istiyoruz hedefimiz olan şampiyonluğa Şanlıurfalı sporseverlerin desteği ile birlikte ulaşmak istiyoruz bu maçtan sonra haftaya yine göçlü bir Rakip Denizli deplasmanına gideceğiz bir birinden göçlü rakiplerin bulunduğu 1. lig zevkli ve heyecanlı müsabakalara sahne olacaktır bu heyecanı bizler ile paylaşmaları için 5 kasım 2017 Pazar günü Saat 12:00 de 11. Nisan 1.nolu Sentetik Sahada oynayacağımız müsabakaya tüm halkımız ücretsiz davet ediyoruz.