ALKAN YENİ BAŞKAN OLDU

Şanlıurfa’da 5 bin 400 üyesi bulunan Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlık seçimini yaptı. Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlık seçimi 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti.

İbrahim Halil Çiftçi, Osman Karakeçili, Mahmut Alkan, Ali Büyük ve Hanifi Arıcı’nın aday olup yarıştığı seçimlerde oy kullanma işleri saat 17.00 itibariyle sona erdi. Sandıklarda oy sayımı işlemlerinde Harran bölgesinin adayı Mahmut Alkan açık ara oy farkıyla başkanlığı kazandı.

Mahmut Alkan 15 yıllık kamyon şoförlüğü mesleğiyle beraber 20 yıllık da galeri işletmeciliği bulunuyor. Mahmut Alkan “Şoförler odamızın bu güne kadar hiçbir itibarı yoktu. Ben bu itibarı odamıza kazandıracam. Şoför arkadaşlarımın yanında olduğumu göstereceğim. Onların hiç birinin mağdur olmasını istemiyorum” dedi.

Harran Bölgesinin birlik ve beraberlik içinde Mahmut Alkan’ı desteklemesi ve seçimde zaferle çıkılmasını yörenin ileri gelenlerinden ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Katibi Mahmut Gündoğdu “İşte bu kadar. Birlikten kuvvet doğar. İstedik mi birlik olduk mu başaramayacağımız konu yok” şeklinde yorumladı.

HASAN GÜLER