ALİBABA MAHALLESİ MUHTAR ADAYI M. REŞAT GÜLGEÇ: GÜCÜMÜZ GÜCÜNÜZDÜR

31 Mart’ta yapılacak seçimlere az bir zaman kala belediye başkan adaylarının yanı sıra muhtar adayları da seçim çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda yıllardır mahallede ikamet eden ve mahallenin sorunlarını en iyi şekilde bilen ve tespitler yapan Muhtar adayı M. Reşat Gülgeç; Allah’ın izni ile seçimlerden galip ayrıldığım takdirde mahalleme birçok hizmette bulunacağım. Bunların başında Mahalleye gelen yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak ve dürüstlük ilkesi ile mahalle sakinlerine hizmet vermek olacaktır.

Mahalle içersin de geçen Karaköprü Deresi temizliği konusunda hassas davranıp Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Belediye meclis üyeleri ile birlikte istişare ve hareket ederek elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.

Mahalle semt pazarının modern bir şekilde yapılması için tüm gayretimizi göstereceğiz.

Taziye evi yapımı konusunu ilçe belediye başkanı ile istişare ederek yapılması konusunda tüm gayretimizi ve çabamızı yansıtacağız.

İnşallah mahalle sakinlerimizin vereceği oylar ile hizmet yolunda emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Diyen Muhtar adayı Gülgeç, Mahalle Halkının tüm sorunları ve benimle iletişime geçip bilgi almak istiyenler için irtibat numaram: 0532 175 03 19

MEHMET CANBEK