ALİ BABACAN, URFA’DA GENÇLER İLE BİR ARAYA GELDİ

İl kongresi için Şanlıurfa’ya gelen Deva Partisi Genel Başkan yardımcısı ve Gençlik Politikalar Başkanı Doğa Şanlıoğlu Urfa’da Nevali Otelinde Gençlerle geniş bir toplantıda bir araya geldi.

İl Kongreleri için Türkiye’de birçok şehire gidecek olan Genel Başkan Ali Babacan birçok yerde de gençlerle bir araya gelmeye özen gösteriyor.

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa’da da geçtiğimiz günlerde yapılan il kongresi sonrası Nevali Otel’de geçlerle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu.

Toplantıya katılan Gençlik Politikalar Başkanı Doğa Şanlıoğlu, Gençlerin Ülke siyasetinde söz sahibi olması gerektiğini, Deva partisinin gençleri önemsediği, kanıkmanın ve gelişimin gençlerle olacağını vurguladı.

Gençlik Politikalar Başkanı Doğa Şanlıoğlu ile birlikte toplantıya katılan gençler daha sonra birlikte fidan dikimi yaptılar.

Dava Partisi genel Başkanı Ali Babacan, Şanlıurfa’da esnaf ve vatandaşlarla da sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Deva Partisinin Şanlıurfa İl Kongresine halktan katılım yüksek olmuştu.

MEHMET CANBEK