ALİ BABA ‘DEDE' HAYRATI YAPILDI

Karaköprü Belediyesinin organize ettiği geleneksel olarak her yıl gerçekleşen 19. Ali Baba ‘Dede' Hayratı Programı Karaköprü Belediyesi bahçesinde gerçekleşti.

Vatandaşlar sabah erken saatlerde belediye bahçesine gelerek düzenlenen programa yoğun bir katılım gösterdiler.

19. düzenlenen programa Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Karaköprü İlçe Kaymakamı Ufuk Akıl, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ile birçok yetkili katıldı.

Etkinlikte konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkan Metin Baydilli, şu görüşlere yer verdi: “Ali Baba Karaköprü için çok büyük önem arz etmektedir. Karaköprü’nün bu kadar kısa sürede büyümesi ve gelişmesi Ali Baba’nın dualarıyladır. Katılan herkese teşekkürlerimi sunuyor, birlik ve beraberliğimi temenni ediyorum.”

19. Ali Baba 'Dede' Hayratı Programında protokolün konuşmasının ardından vatandaşa kuru fasulye ve pilav ikramı yapıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, yemek ikramının ardından ilahi dinletileriyle son buldu.

ŞAHBAN KILIÇ