ALAGÖZ: CHP OLARAK SEÇİMLERE HAZIRIZ

24 Haziran’da yapılacak olan erken seçimler öncesinde siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutlayan CHP Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “24 Haziran’da yapılacak olan seçim bir erken seçim değil bir baskın seçimdir. Biz zaten iktidara uzun yıllardır tanıdık böyle bir yola gidebileceğini kendi aramızda konuşuyoruz Bunun mücadelesini de ilk günden bu yana veriyoruz Tabii ki burada 60 güne yakın bir süre kaldı bu süre zarfında da son gaz CHP teşkilatları olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz edeceğiz.

Biz Haliliye ilçe teşkilatı olarak sivil toplum kuruluşlarını odaları ziyaretlerde bulunduk dertlerimizi anlattık. Türkiye'nin nasıl bir çıkmazda olduğunu dinledik. Çözüm önerilerimizi ilettik insanlarımızı demokrasiye davet ettik. Bu kalan süre zarfında da süratle gitmediğimiz noktalar varsa oralara ulaşıp dertlerimizi anlatacağız.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUK BAYRAMINI KUTLUYORUM

23 Nisan 1920 Bundan tam 98 yıl önce Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi kuruldu milletin iradesinin ilk defa ortaya çıktı. Bu vesile ile Ulus 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Hakka, adalete, demokrasiye, özgürlüğe, dünya barışına vesile olmasını temenni ediyorum.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

RAMAZAN GÜLER