AKTAŞOĞLU: KEŞKÜŞ’ÜN GÖREVDE KALMASINI İSTİYORUZ

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş'e açığa alınması kararının duyulmasından sonra bir destekte, Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpler Federasyon Başkanı Mehmet Aktaşoğlu’ndan geldi.

Aktaşoğlu konuşmasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş’ün göreve geldiğinden beri başarılı çalışmalara imza attığını söyledi.

KEŞKÜŞ’E BİR DESTEKTE ASKF’DEN

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri  İl Müdürlüğü görevinde başarılı olduğunu söyleyen Aktaşoğlu, “Hakan Keşküş bizim Şanlıurfa’nın bir değeri Şanlıurfa Gençlik Hizmetler İl Müdürlüğü görevinde baya başarılı çalışmalar yapmış. Biz federasyon olarak Hakan Keşküş’ün görevde kalmasını istiyoruz. Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı olarak bu düşüncedeyim. Hakan Keşküş görevden giderse bir yabancı müdür gelirse çok mu iyi olur Hakan Keşküş’ün kapısı 24 saat kapısı herkese acıktır. Biz geçmiş dönemde de gördük randevu vermeyen müdürleri gördük onlarla uğraştığımız günleri ben hatırlıyorum, yani öyle değerli birinin küçük bir hatta yaptı diye açığa alınması yanlıştır.” Dedi.

AHMET AYATA