AKÇAKALE KIZILAY İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Akçakale kızılay şube başkanlığı Akçakale’de ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştırmaya devam ediyor. Gıda kolisi, Hijyen seti, Nakdi yardım ve bir çok sosyal alanda ihtiyaç sahibi Ailelere ulaşan Akçakale Kızılay Şube başkanlığı, İlçede çalışamalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Ramazan Ayı Boyunca Bin 292 Gıda Kolisi, 100 kişiye 400 TL Nakdi yardım ve 180 koli hijyen seti dağıttı. 
Kızılay, Corona Virüsü nedeniyle karantinaya alınan Bölgelerde de vatandaşların ekmek, yemek, ve temel ihtiyaçlarını karşıladı.
Kızılayın bölgede yaptığı Çalışmalara, Akçakale Kaymakamlığı Vefa sosyal destek gurubuda katılarak,destek verdi. 
Yapılan yardımlarla ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Akçakale Kızılay Şube Başkanı Sait Akay; “Akçakale Kızılay Şube başkanlığı olarak ilçemizde tespit ettiğimiz, Genel merkezimizinde bu tespitleri değerlendirerek, gönderdiği yardımları Mağdur ve İhtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık. Corona Virüsü nedeniyle karantinaya alınan Bölgelerde de vatandaşlarımızın ekmek, yemek, ve temel ihtiyaçlarını karşıladık. Akçakale Kaymakamlığı Vefa sosyal destek Gurubu da bizlere destek verdi. Bundan sonrasi süreçte Kızılay olarak ilçe’de yardımlarımız devam edecektir. ”dedi.
Yardım alan Akçakaleli aileler ise; Kendilerine destek veren Akçakale Kızılay Başkanlığına ve Kızılay Genel Başkanlığına Teşekkür ettiler.