Akçakale’den Beyazgül’e Tam Destek

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz 24 Kasım’da İstanbul Haliç Kongre Merkezinde ki toplantı da Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Zeynel Abidin Beyazgül’dür açıklaması sonrası bu gün ilk kez kente gelen Beyazgül’e Akçakale sahip çıktı.

Akçakale'den yaklaşık 200 araçlık konvoyla Şanlıurfa GAP Havalimanı, ardından AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı önünde ki aday karşılama programına katılan Akçakaleliler Beyazgül’e tam destek sözü verdi. Çoşkulu kalabalık grup il başkanlığı önündeki karşılama programında zaman zaman “Abdülhakim Ayhan Nerede Biz Oradayız”, “Hak Davanın Ak Adamı”, Dik Dur Eğilme Akçakale Seninle” sloganları attı.

Program sonrası açıklamalarda bulunan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın oluruyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olan Sayın Zeynel Abidin Beyazgül’ü bir kez daha tebrik ediyorum. Sayın Beyazgül’ün adaylığı başta Şanlıurfa'mız olmak üzere Akçakale ve kendilerine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bizlerde Akçakale olarak her zamanki gibi üzerimize düşeni yaptık. AK adayımıza sahip çıktık. Akçakale olarak Reisimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her daim yanında olduk ve destekledik. Büyükşehir adayımıza da sahip çıkıp en yüksek oyu Akçakale'den alcağız inşallah,Ak Parti Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül'e ilçeye yakışır güzellikte karşıladığını ifade ederek tüm Akçakaleli hemşehrilerine  teşekkür etti.

Akçakale belediye başkanlığının organize ettiği Karşılama programına, Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, ve yüzlerce Akçakaleli vatandaş katıldı.