AK Vekil Özcan Viranşehir kırsalında

AK Vekil Dr. Özcan; Elgün, Kırlık, Yolbilen, Öncü, Çiftçiler, Başköy köylerini ziyaret edip, Hadidi Aşireti mensuplarının ağırlıklı olduğu Viranşehir ilçesine bağlı Anıt, Başköy, Gözlek, Kınalıtepe, Aşağı Sargın, Yukarı Sargın, Kap köylerine de gittiklerini,24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye destek olmalarını istediklerini söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan’a AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ve Başkan Yardımcısı Mehmet Şerif Günaydın, Eyyübiye belediye Meclis üyesi Yusuf Mert ve Hadidi Aşireti Kanaat Önderlerinden Mahmut Karakuş ile Viranşehir ilçesi eski ilçe Başkanları Mehmet yıldırı ve Celalettin sayan da eşlik etti.

Milli değerlerimize sahip çıkmak için destek istedik

Bugünkü programımız Viranşehir ilçemizde. Seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. Burada gerek ilçe Başkanımız Ali Tekin, İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Şerif Günaydın, gerekse eski İlçe Başkanımız Mehmet Yıldırım, gerekse daha önceki İlçe Başkanımız Celalettin Sayan’la beraber köylerimizi gezdik. Çok güzel şekilde insanlarımızca ağırlandık. Zaten destek olduklarını ilettiler, tekrar destek olmalarını ve dualarını istedik. Bugün gerçekten Viranşehir kararını vermiş. Bugün gittiğimiz her yerde Cumhurbaşkanımıza, partimize güçlü bir şekilde sahip çıktıklarını gördük. 24 Haziran’da da Viranşehir’den güçlü bir ses bekliyoruz Allah’ın izniyle. Elgün, Kırlık, Yolbilen, Öncü, Çiftçiler, Başköy köylerini ziyaret edip, Anıt, Başköy, Gözlek, Kınalıtepe, Aşağı Sargın, Yukarı Sargın, Kap köylerine de gittik. İbrahim Batur’un ev sahipliğinde babası Ali Batur’un daveti üzerine iftarımızı da burada Yukarı Sarpın’da yaptık. Hem sohbet ettik, hem sıkıntılarını dinledik. Türkiye’nin tehlikeli bir dönemden geçtiğini, üzerimizde oynanan oyunları anlattık. Özellikle burada Türkler, Araplar, Kürtler olarak bayrağa, vatana, millete, milli değerlerimize sahip çıkmak için destek istedik” dedi.

25 Haziran’a zaferle çıkacağız

AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ise, AK Parti Şanlıurfa milletvekili Halil Özcan’a teşekkür ederek başladığı sözlerine şöyle devam etti;

“Sayın Vekilimiz Halil Özcan Beyle köylerimizi ziyaret ederek fikirlerini aldık, sorunlarını dinledik. İnşaallah 24 Haziran’da çok iyi bir sonuç alarak 25 Haziran’a zaferle çıkacağız. Bunun gibi davaya inanmış Vekillerimiz olduktan sonra, davaya inanmış kardeşlerimiz olduktan sonra Allah’ın izniyle hem Cumhurbaşkanımızı, hem partimizi en güçlü bir şekilde meclise taşıyacağız.”

Viranşehir her zaman gerekeni yapmıştır

Ev sahipliği yapan İbrahim Batur'da, “24 Haziran seçimlerinde, Sayın Vekilimiz Halil Özcan Beyle birlikte seçim çalışmalarımızı başarılı bir şekilde yürüttük. İnşaallah 24 Haziran seçimlerinden başarılı bir şekilde çıkacağız. Her zaman emrindeyiz, Viranşehir her zaman gerekeni yapmıştır. Buralar benim seçim bölgem, her zaman AK Partinin yanında durmuştur. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.