“AK Partiye destek çığ gibi büyüyor”

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi hemşehrimiz Vildan Polat, 31 Mart Yerel Seçim Çalışmaları kapsamında her gittiği yerde AK Partiye ve AK Partili Başkan adaylarına destek istiyor.

AK Parti MKYK üyesi Polat, AK Partiye desteğin çığ gibi büyüdüğünü görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk

Zaman zaman T.C Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, bazen AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve zaman zaman da AK Parti Belediye Başkan adayları ile birlikte seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirten AK Parti MKYK üyesi Polat, “T.C Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati Beyin katılımı ile Güneydoğu Anadolu Bankacıların düzenlediği ‘Devlet Destekli Alacak Sigortası’ toplantısına katıldık. Daha sonra T.C Hazine ve Maliye Bakan Yardımcımız Nureddin Nebati ile beraber Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ve Meclis Üyelerini ziyaret ettik. Karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk. Talep ve önerilerini dinledik. Kafalarına takılan bazı soruları Nureddin Bey açıkladı. Hepsinin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgileri bizleri daha da sevindirdi. 31 Mart yerel seçimlerde AK Partiye ve AK Partili Başkan adaylarına oy vereceklerini, her zaman hükümetimize destek olacaklarını açıklamaları bizleri umutlandırdı. Görülüyor ki, AK Partiye destek çığ gibi büyüyor” dedi.

 

Programlara iştirak ettik

AK Parti Genel Merkez Kadın Kollarının 81 ilde organize ettiği, ‘Finansal Okuryazarlık Eğitimi’ programına katıldıklarını belirten AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, “Şanlıurfa’da İl Kadın Kolları Başkanımız Demet Saatçi Güven’in konuşmalarıyla başlayan programa iştirak settik. İl Başkanımız Bahattin Yıldız da hazır bulundular. Daha sonra Sağlık-Sen Şanlıurfa Şubesini ziyaret ederek, Şanlıurfa‘nın sağlık sorunları hakkında istişarelerde bulunduk. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi Karaköprü Şubesini de ziyaret ederek, hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bu Güzel Yaşam Merkezini hizmete sunan Şanlıurfa Belediyesine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Teröristlere lanet

AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat ve beraberindekiler, 26. Dönem Meclis Başkanı İsmail Kahraman ile birlikte Birlik Vakfı Bölge Toplantısına iştirak ettiklerini belirterek, dün Yeni Zellanda’da meydana gelen olayı kınadıklarını belirtti.

MKYK üyesi Polat, “Yeni Zelanda’daki ırkçı terör saldırısında İslam karşıtlığının ve Müslüman düşmanlığının geldiği son noktayı gösteren bu alçak saldırıyı lanetliyorum. Yeni Zelanda'da iki tane camiye düzenlenen terör saldırınsa çok sayıda Müslüman hayatını kaybetmiş. Allah hepsine rahmet eylesin. Yaralı olanlara Allah şifalar versin. Teröristlere, onlara her türlü imkanı sağlayan terör destekçisi devletlere lânet olsun” diyerek teröristlere ve arkasında olanlara gerekli cevabın verilmesi gerektiğini söyledi.