AK PARTİ TOPLANTISI İPTAL EDİLDİ

Şanlıurfa’da kamuoyu tarafından en çok merak edilenlerin başında gelen ilçe adaylarının tanıtım toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Yerel seçimlere az bir kala beklenen açıklamalardan biride Ak Parti’nin Şanlıurfa İlçe adayları olmuş durumda. Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediye Başkan Adayının açıklanmasından sonra, AK Parti'de şimdi gözler ilçe başkan adaylarına çevrildi.

Şanlıurfa'da AK Parti'nin ilçe adaylarının kim olacağının sorusunun yanıt bulacağı aday tanıtım toplantısının iptal edildiği öğrenildi.

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’un da katılımıyla 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri AK Parti Şanlıurfa aday tanıtım toplantısının 12 Ocak Cumartesi saat 13.30’da 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda yapılması planlandı ancak toplantının iptal edildi.

 AK Parti İl Başkanlığın'dan yapılan açıklamada "12.01.2019 Cumartesi (yarın) açıklanacağı duyurulan AK Parti Şanlıurfa il ve ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantımız ileri bir tarihe ertelenmiştir. Tüm halkımıza ve teşkilatlarımıza duyurulur" denildi.

MEHMET ER