AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI´NDAN YILDIRIM´A DESTEK HAREKÂTI

AK Parti Şanlıurfa teşkilatı İstanbul seçimlerine kilitlendi.

23 Haziran seçimlerine çok kısa bir süre kala AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yıldız ve ekibi İstanbul için yoğun bir mesai harcıyor.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, 23 Haziran´da İstanbul’da yapılacak olan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine parti teşkilatları olarak hazır olduklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım’a destek olmak için harekete geçen AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, İstanbul’da yaşayan Urfalılara tek tek ulaşmaya çalışıyor. 

Başkan Yıldız ve teşkilatı, Binali Yıldırım´a destek olmak için İstanbul´da hemşerilerimizle beraber çalışmalar yapmaya başladılar.

Yıldız, İl teşkilatı ile birlikte İstanbul Tahtakale'de iş yapan Urfalıları ziyaret edip 23 Haziran'da yapılacak seçimler için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'a destek talep etti.

Türkiye 23 Haziran’da İstanbul’da yapılacak olan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine kitlenmiş durumda.

İl teşkilatlarıyla birlikte saha çalışması yapmak için İstanbul´da olan Başkan Yıldız ve ekibi çalışmalarına gece, gündüz durmadan devam ediyorlar.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, İstanbul´da yaşayan Şanlıurfalı hemşerilerimiz ile bir araya geldi. Başkan Yıldız, İstanbul´da faaliyet gösteren Şanlıurfalılar Derneklerini ziyaret edip, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım´a destek istedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız yapılan çalışmalar ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:  “İl Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Salih Saraç ile birlikte İstanbul Tahtakale'de Hemşehrilerimizi Ziyaret Ettik.23 Haziranda Yapılacak Seçimlerde İ.B.B. Başkan Adayımız Binali Yıldırım İçin Destek İstedik.” Diyen Başkan Yıldız, İstanbul Tahtakale'de Hemşerilerimizden Eczacı Ömer Abacı Ve Esnaf Abdülkadir Düğer'i Ziyaret Edip 23 Haziranda Yapılacak Seçimlerde İstanbul BBB Adayımız Sayın Binali Yıldırım İçin Destek İstedik. Dedi.

ŞAHBAN KILIÇ