AK PARTİ EYYUBİYE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KUŞ; SEN BEN YOK, EYYUBİYE VAR

Başkan Adayı Kuş, "Çalmadık kapı, basmadık zil bırakmayacağız sloganı ile çalışmalarına devam ediyor.

Ak Parti tarafından önceki gün açıklanan ilçe belediye başkan adaylarının belli olmasından sonra memleketi Şanlıurfa’ya gelerek çalışmalarına hız kesmeden devem eden Ak Parti Eyyubiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, "Esnaf toplantıları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve kanaat önderleri gibi bir çok alanda bölge halkı ile bir araya geliyor ve bundan sonrada bu tür toplantılara devem edecek. Eyyubiye’nin çok güzel bir ilçe olduğunu belirten başkan adayı. Bölge halkımız, gençlerimiz, kadınlarımız ve kanaat önderlerimizin düşüncesi bizler için çok önemli" dedi.

HALKIN GÖNLÜNE TAHT KURMUŞ BİR ANLAYIŞIN MENSUBU OLACAĞIZ

Kuş, "Belediye başkanı, milletvekili halkın kendisidir. Allah güzel hizmetler yapabilmeyi herkese nasip etsin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın özellikle altını çizdiği tevazu sahibi olmaktır. Şükürler olsun ki bizler yıllarca kibir kulelerini yıkmış halkın içinde olan tevazu sahibi bireyler olduk. Makamlar mevkiler hep gelip geçicidir. Önemli olan halkın gönlüne taht kurabilmektir" ifadelerini kullandı.

2023 HEDEFLERİNE GENÇLERİMİZLE YÜRÜYECEĞİZ

Eyyubiye'de gençlerimizin gözlerindeki pırıltı geleceğe ışık tutuyor. Geleceğe umutla bakması, gözlerindeki ışıltının hiçbir zaman sönmemesi için çok çalışacağız. Gözlerindeki ışıktan aldığımız güçle, 2023 hedeflerimize doğru inançla yürümeye devam edeceğiz. Ak Parti'de her kademesinde görev almış bir kardeşiniz olarak sizlerin ne istediğini çok iyi biliyorum. İnşallah 2023 hedeflerine hep birlikte yürüyeceğiz." Dedi.

MEHMET ER