AK Başkan adayı Beyazgül’e destek sürüyor

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, bir yandan kapı kapı ziyaretler yapıp destek arayışını sürdürürken, bir yandan da vatandaşlarımızın destek ziyaretleri devam ediyor.

 

Destek veren vatandaşlarımıza teşekkür

Destek olan ve kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiğini belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Seçim çalışmalarımız kapsamında Ahmet Demir'in organize ettiği toplantıda Felhan ailesine mensup vatandaşlarımızla bir araya geldik. Desteklerinden dolayı hemşehrilerime teşekkür ederim. Yine İl Başkanımız Bahattin Yıldız ve İl Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Ceylanpınar'dan ziyarete gelen heyetimizi İl binamızda ağırladık. Bu ziyareti organize eden Gazeteci Yazar Ekrem Arpak ve destek veren vatandaşlarımıza da teşekkür ederiz” dedi.

 

Milletimizin hizmetine talibiz

Cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi; Belediye Başkanları olarak, şehir halkına hâkim olma değil hadim olma idrakiyle görevlerini yürüteceklerini belirten AK Başkan adayı Av. Beyazgül, “Çevreye saygılı şehirler ile belediye hizmetlerinde tabiattaki canlı veya cansız tüm varlıklarla uyum gözetilecek.

‘Memleket işi, gönül işi diyerek, ‘Gönül Belediyeciliği’ ile AK Parti olarak milletimizin hizmetine talibiz” diye konuştu.

 

AK kadro şehit mevlidinde

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Zeytindalı harekâtında şehit düşen Şanlıurfalı hemşehrimiz Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu’nun şehadetinin sene-i devriyesinde düzenlenen mevlid programına katılarak, “Ruhu şâd, mekânı Cennet olsun” diyerek şehidimize Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine de baş sağlığı dileklerini ilettiler.