AK ADAY TORU DUR DURAK BİLMİYOR

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru seçim çalışmalarına devam ediyor. Dur durak bilmeden Şanlıurfa merkez ve ilçelerde temaslarını sürdüren Ak Aday Toru'nun son ziyaret adresi Şanlıurfa oto alım satım esnafı oldu.İbrahim Toru'nun milletvekili aday listesinde yer almasından duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteklerinin tam olduğunu söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve aynı zamanda alım satım esnafı olan İsa Kızıldemir de seçimlerde herkesin AK Parti’den yana oy kullanmasını isteyerek AK Aday İbrahim Toru’nun ziyaretinden mutlu olduğunu ifade etti.

Seçim çalışmalarına hiçbir zor koşul tanımadan devam edeceğini aktaran AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru ise durmak yok yola devam mesajı verdi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru ziyaretlerine hal pazarı ve şire pazarı esnafını ziyaret ederek devam etti. Ziyaretinde AK Aday İbrahim Toru’ya Şasemkom Başkanı Faruk Akbaş ve AK Parti Eyyübiye ilçe teşkilatı eşlik etti. Seçim çalışmalarına hal pazarında devam eden Toru, esnafın büyük ilgisi ile karşılandı.

Hal pazarı esnafı AK Aday İbrahim Toru’yu seçim çalışmalarındaki azminden dolayı kutladıklarını ve desteklerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti ile olduğunu söyledi. Çok sayıda işyerini dolaşarak esnafla bire bir sohbet eden AK Aday Toru, burada esnafın duasını da alırken halkın kendisine olan ilgisinin bu denli yoğun olmasının gurur verici olduğunu kaydetti.

Şasemkom Başkanı Faruk Akbaş ise, AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Toru’nun tüm vatandaş ve esnaflar tarafından tanınan bir isim olduğunu ve seçim çalışmalarında kendisine eşlik etmekten mutlu olduğunu ifade etti.