AK ADAY ERTÜRK TÜRKİYE'NİN YÜKSELİŞİ BİRİLERİNİ RAHATSIZ EDİYOR

AK Parti Şanlıurfa 27. Dönem Milletvekili Adayı Sedat Ertürk seçim çalışmalarında dur durak bilmiyor. AK Aday Sedat Ertürk kırsal mahalleler, merkez mahalleler, STK ve kanaat önderleri, mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyor.AK Aday Sedat Ertürk seçim çalışmaları kapsamında bugün Haliliye’ye bağlı Ahmet Yesevi Mahallesi ile Akif Ersoy Caddesi ve Eyyübiye ilçesinde bulunan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma hastanesinde hasta yakınlarını ziyaret etti.

Gittiği her yerde vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunan AK Aday Sedat Ertürk 24 Haziran seçimleri için de destek talebinde bulundu. Eski Türkiye’yi hatırlatan Sedat Ertürk, bir takım odakların Türkiye’yi eski günlerine çekmek istediklerini ve oyunlar oynadıklarını belirtti. Gaz kuyruklarını, gıda kuyruklarının hala unutulmadığını anlatan AK Aday Ertürk, “Gaz kuyruklarını, şeker kuyruklarını milletimiz unutmadı. Memur maaşlarının alınamadığını, hasta yakınlarının hastanede rehin kaldığını da bu milletimiz unutmadı. Eski Türkiye’den yeni Türkiye’ye geçiş AK Parti ile oldu. Bugün; büyük bir ekonomisi olan, yerli ve milli kavramı ile düşmanlarına korku salan bir teknolojisi olan Türkiye var. 2023, 2053 ve 2071 hedefleri olan güçlü bir Türkiye var. Ancak bu Türkiye birilerini rahatsız ediyor.

Türkiye’ye dışardan müdahale etmeye alışkın olanların kimyasını bozan bir Recep Tayyip Erdoğan var. Bizler de Türkiye üzerinde kirli emelleri olanların emellerini boşa çıkarmak için oylarımızı Reis’imize AK Parti’mize vereceğiz” İfadelerine yer veri.