AK ADAY BEYAZGÜL’E DESTEK YAĞDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tarafından geçtiğimiz hafta içerisinde açıklanan Şanlıurfa Büyükşehir Adayı Beyazgül’ün yerine başka bir isim geleceği yönünde habere Şanlıurfalı vatandaşlar sert tepki göstererek Beyazgül’e desteklerini belirttiler.  

Şanlıurfa’da algı operasyonu yapılmak amacıyla servis edilen ‘’AKP’nin Urfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı değişecek’’ iddialarına sosyal medyada Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Beyazgül’e destek mesajı yağmaya devam ediyor.

Yayınlanan mesajlarda Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri yaptığı paylaşımda; Yalan, haber ve iftiralarla algı oluşturup siyaseti kirletmek isteyen menfaat grupları amaçlarına ulaşamayacaktır. Zeynel Abidin Beyazgül dava adamlığı temiz siyasi geçmişi, hepimizin desteği ve Sayın Reisimizin onayıyla 1 Nisan'da Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Şanlıurfamıza hizmet edecektir.” Dedi.

Ahmet Eşref Fakıbaba: Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Beyazgul'ü  hemşehrilerimiz ilk günden itibaren bağrına basarak sahiplenmiştir. Ş.Urfa dürüst, çalışkan Başkanını 31 Mart günü İnşallah yüksek oy farkı ile seçecektir. Dedi.

İbrahim Halil Yıldız: Allah‘ın izni ile Sayın Beyazgül Şanlıurfalı hemşerilerimizin desteği ile Yerel Seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanlığına rekor oyla seçilecektir. Durmak yok yola DEVAM...

Halil Özcan:  AK Partimizin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sayın Beyazgul’dür ve Şanlıurfalı hemşehrilerimiz adayımızı ilk günden itibaren bağrına basmıştır. İnşallah Beyazgul’ü rekor bir oy ile Urfalı hemşehrilerimiz şehrül emin olarak seçecektir.  Durmak yok yola devam!Akılları karıştırmak, zihinleri bulandırmak ve fitne oluşturmak üzere, AK Partimiz üzerine yapılan spekülatif haberler yalnızca biz AK Kadroları ve Urfalı hemşehrilerimizi birbirine kenetleyecek ve bu güruhlar umduklarını bulamayarak 31 Mart 2019 akşamı sandıklara gömülecektir. Dedi.

ŞAHBAN KILIÇ