AHMET NAS’DAN İMZA GÜNÜ

Şanlıurfalı Sanatçı Ahmet Nas, Yeni Çıkarttığı Albümünü Tanıttı.

Bahçelievler Mahallesinde bulunan özel bir mekanda Gazetecilere kendi elleri ile pasta yapan ve ikram eden Sanatçı Ahmet Nas yeni kasetini imzalayıp programa katılan gazetecilere hediye etti.

Güfte ve bestesi kendine ait olan 10 eserin ve farklı sanatçıların eserlerinin bulunduğu "Çok Özlemek 2018" albümünün tanıtımında ilgi odağı oldu.

Şanlıurfa ile özdeşleştiğini söyleyen Nas, “Bugün buraya gelen tüm gazeteci dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu çalışmamızda büyük emekleri olan başta genel sanat yönetmeni mis Gökhan Özgültekin hocamıza bestelerini ve desteklerini esirgemeyen Gökhan Timur hocamıza ve tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimi kamuoyu önünde arz ediyorum. Çok güzel bir çalışma oldu. Dinlerken kasetçi den çıkış gününü saatini heyecanla beklediğimiz eski üstatların çalışmalarındaki tema bütünlüğü eserlerdeki müzikten de öte anlamdaki duyguları tane tane duygumuz akustik enstrümanlara müziğin sükûnetine erdiren yaptırımı htim. Perşembe akşamı zamanın kutsiyetine bereketine inanarak Ahmet Nas’ı Çok Özlemek 2018 adlı albümündeki eserleri tek tek sosyal medya hesaplarından paylaştık. Bu albümde emeği geçen tüm dostlarıma ve buraya kadar zahmet edip gelen gazeteci dostlarıma çok teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu.

AHMET AYATA