AĞRILARA AMELİYATSIZ ÇÖZÜM

Emine Okutan / ŞANLIURFA

Son zamanlarda gelişen doğal tedavi yöntemleri sayesinde birçok hastalık artık neştere gerek kalmadan iyileştiriliyor.  Şanlıurfa ve Denizli’de bu sistemi uygulayan Thai Teknikleri Uzmanı Hasan İstifçi, uzak doğu teknikleri kullanarak çeşitli ağrıların sebep olduğu hastalıklara çözüm buluyor.

 

Ağrılarına rağmen bıçak altına yatmaktan çekinen hastalar için doğal tedavi yöntemine ilgi her geçen gün artıyor. Doğal yöntemlerde iyileştirilen hasta sayısı artıkça bu alana da yoğun talep oluyor.

 

Thai Teknikleri Uzmanı Hasan İstifçi, uzak doğu teknikleri kullanarak çeşitli ağrıların sebep olduğu hastalıklara çözüm bulduklarını, iyileşen hastaların birbirlerine tavsiye etmeleri üzerine vatandaşların artık kendilerine daha güvenle başvurduklarını anlattı.

 

İstanbul’da aldığı eğitim sonrası bu işe başladığını belirten Hasan İstifçi, “Bel-boyun fıtığı, disk-bel kayması, bel, kalça, ayak ağrısına ‘uzak doğu teknikleri’ ile ameliyatsız, kansız çözüm buluyoruz.” dedi. Tedavi için çeşitli bitkisel ürün kullandıklarını vurgulayan İstifçi, şöyle devam etti:

 

“Tedavi yöntemimiz tamamen masaj şeklinde. Tabii ki belli teknik uygulayarak. Sabırla yaptığımız masaj sayesinde ameliyata gerek kalmadan birçok sorunu ortadan kaldırıyoruz. Ağrıları yoğun olduğu için ameliyat olmaya karar veren bazı hastalarımız ameliyat öncesi son şansını denemek için bize geliyor. Hastalığın durumuna göre uyguladığımız seanslardan sonra birçok hastamızın ameliyat olmasına gerek kalmıyor.”

 

Thai Teknikleri Uzmanı Hasan İstifçi, uyguladıkları yöntemin hiçbir yan etkisi olmadığını, bu nedenle yoğun şekilde ilgi gördüklerini söyledi. Tedavi merkezlerini Şanlıurfa’da açtıklarını ancak diğer bölgelerdeki vatandaşlara kolaylık olsun diye Denizli’ye de bir şube kurduklarını hatırlatan Hasan İstifçi, Eğe, Marmara ve Akdeniz bölgesinde yaşayan vatandaşların Cumartesi, Pazar günleri Denizli’deki şubelerine gelebileceklerini sözlerine ekledi.

 

ŞANLIURFA-Haliliye: Ulubatlı Mah. Emniyet Cad. Sümbül Apartmanı. No:59/A                        

TLF: 0414 312 94 47 – 0543 683 41 47

 

DENİZLİ: Üçgen Çarşısı yanı, No:49 (Uzun Petrol Petline karşısı)                                      

TLF: 0258 263 57 81 – 0532 707 05 35