AÇANAL PARTİMİZE DESTEK İÇİN HER AN SAHADAYIZ

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Hayati Harrani, Eyüpkent ve Onikiler Mahallesinde 3 ayrı ev toplantısına katılan AK Parti Milletvekili Adayı Zemzem Gülender Açanal, 24 Haziran seçimleri öncesinde Urfalı bayanlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı icraatları anlatıyor.

Her gittiği yerde 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak AK Partiye destek isteyen ‘Urfalıların Hanımefendisi’ AK aday Açanal, her gittiği evde coşkuyla karşılanıyor.

Geniş katılımlı ev toplantıları düzenleniyor

Şanlıurfa İl Kadın Kollarının organizasyonunda İlçe Kadın Kollarının destekleriyle düzenlenen ev toplantılarında bayanlarla buluşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Ecz.ZemzemGtülender Açanal, gittiği her evde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partiye oy vermelerini, yakınlarını da yönlendirmelerini istiyor.

Urfalı bayanların zılgıtlarıyla karşılanan AK aday Açanal, “24 Haziran seçimleri öncesinde her an sahadayız. Gece gündüz demeden partimize destek için durmadan sahalardayız. Sabahın erken saatlerinde başlayan tempomuz sabaha kadar sürüyor. Amacımız Cumhurbaşkanımızı Başkan yapıp elini güçlendirecek olan meclisi oluşturmaktır. Milletvekilleri seçimi, en az Cumhurbaşkanlığı seçimi kadar önemli. 24 Haziran’da 2 ayrı oy kullanılacağız. İnanın Milletvekilleri seçimi de en az Cumhurbaşkanlığı seçimi kadar önemli. Düşünün ki, Cumhurbaşkanımızı ön safa koyuyoruz, siz arkasını boş bırakıyorsunuz. Yazık olmaz mı? İnanın Cumhurbaşkanımız ülkemiz, milletimiz, memleketimiz için çalışırken, mazlum Müslüman devletler içinde kafa yoruyor. Dünyadaki Müslümanlar bizim din kardeşlerimizdir. Ancak birçoğu İslam düşmanları devletler tarafından eziliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız şimdi hem bizler için, hem mazlum Müslüman devletler için bir umut ışığı oldu. Bizlerde 24 Haziran’da Milletvekili seçiminde oylarımızı AK Partiye verelim ki, Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirelim” diyerek kadınlardan AK Parti ve Cumhurbaşkanımıza destek sözü aldı.

Açanal’dan Memur-Sen’in Bayan Komisyonuna ziyaret

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı bayan üyelerin oluşturduğu komisyon ile bir araya gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Ecz. Zemzem Gülender Açanal, bayanların sorunlarını dinledi ve Vekillik yapacağı süre boyunca Urfalı kadınların sorunlarıyla daha da yakından ilgileneceği sözünü verdi.

İpekyol’da esnaf ziyareti yaptı

AK Parti Milletvekili adayı Açanal, daha sonra Haliliye ilçesi İpekyol Caddesinde esnaf ziyareti yaptı. Esnafın sevgi seliyle karşılanan AK aday Açanal, Cumhurbaşkanı ve AK Parti için destek istiyor ve seçim gününe kadar çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini belirtiyor.

İftarda Urfalı gençlerle buluştu

Şanlıurfa’nın genç Kanat Önderi Ahmet Esat Yetkin’in ev sahipliğinde Urfalı gençlerin bir araya geldiği iftar sofrasına konuk olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Ecz.Zemzem Gülender Açanal, gençlerle karşılıklı sohbet edip önerilerini dinledi.

GAP Muhtarlar Derneğine üye muhtarlarla buluşma

Haliliye İlçesi Yenişehir Mahalle Muhtarı Ramazan Sağır’ın muhtarlık ofisinde bir araya gelen GAP Muhtarlar Derneği Üyesi muhtarlarla görüşen AK Parti Milletvekili adayı Zemzem Gülender Açanal muhtarların sorunlarını dinledi not aldı ve gerekli yerlere ileterek takipçisi olacağı sözünü verdi.