IŞIL KOLEJİ’NDEN EĞİTİM BURSU

İş Adamı Ömer Kapaklı yarışmadan sonra Halil Karakurt’un tüm eğitim harcamalarını üstleneceğini açıklamıştı.

Düzenlenen programda Işıl Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kapaklı, Kendi kolejinde genç öğrenciye 4 yıl boyunca eğitim göreceğini bunun yanında üniversiteyi kazanması halinde ise üniversite de ki tüm masraflarını kendisinin karşılayacağını belirtti.

Ak Parti MKYK üyesi Vildan Polat’ın Katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda Hikmet Karakurt’un anne, babası ve Kardeşi Halil Karakurt ile kolej öğrencileri ile öğretmenler katıldılar.

Düzenlenen programda bir konuşma yapan Ömer Kapaklı; Hikmeti Ekranlarda gördüm de Şanlıurfa Adına Gurur duydum. Hikmet İçin Ne Yapabiliriz diye Düşündük. Hikmetin Kardeşine 4 yıl Okulumuzda Ağırlamaya ve Tüm Eğitim Masraflarını karşılamaya karar verdik. Bu programına diğer iş adamlarına örnek olması için düzenledik. Dedi.

Toplantıda Konuşan Ak Parti MKYK üyesi Vildan Polat “Hikmete Ulaşmak Kolay olmadı, Fakat uğraşlar sonucu onu ve ailesini buraya getirdik.Hikmetin Kardeşinin Eğitim Masraflarını Karşılayan Ömer Kapaklı ya Sonsuz teşekkürlerimizi Sunuyor ve Bu gibi Örnek tutumlara tüm İs adamlarımızı davet ediyoruz” dedi.

MEHMET ER