KARADAŞ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

 Şanlıurfa Taksiciler Derneği Başkanı Hasan Karadaş'ın oğlu, iş adamı Hakim Karadaş'ın ve Atatürk Mahallesi Muhtarı Mahmut Karadaş’ın yeğeni Hakim Karadaş birbirinden önemli seslerin sahne aldığı muhteşem düğünle hayatını Berivan Kaya ile birleştirdi.

Şanlıurfa Şehitlik Çamlıkta düzenlenen düğün töreninde ünlü sanatçı Benhur ve Eda Doğanay seslendirdikleri eserlerle davetlileri coşturdular.

Düğüne Şanlıurfa Şoförler derneği başkanı Osman Karakeçili, Ak ocaklar Şanlıurfa İl Baskanı Nezif Aslan, Toplumsal Barışı Sağlama derneği başkanı Dr. Ferudun Öncel, iş adamları, STK başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin bir telgraf göndererek genç çiftlere hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

KARADAŞ AİLESİNİN DÜĞÜNÜNDE DOLARLAR HAVADA UÇUŞTU

Genç Çiftlerin piste çıkmasıyla davetli misafirler gelin ve damada dolar atmak için birbirleriyle yarıştılar. Karadaş ailesinin düğününe yaklaşık bin kişi katıldı. Düğüne gelen davetli misafirlere kuzu içi ve zerde ikram edildi. Gelen davetli misafirlerle iş adamı Hakim Karadaş ve damadın babası Hasan Karadaş misafirleri kapıda karşılayarak  tek tek ilgilendi. İs adamı Hakim Karadaş yaptığı açıklamada öncelik bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli dostlarıma ve akrabalarıma çok teşekkür ediyorum. Yeğenim Hakim Karadaş'a bir ömür boyu mutluluklar diliyorum dedi. Damadin babası Taksiciler derneği başkanı Hasan Karadaş ise bende katılım gösteren bütün dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun oğlum Hakim Karadaş bir ömür boyu mutluluklar dilerim dedi. Düğün sonrası genç çiftlerle davetli misafirler hatıra fotoğrafı çekerek konvoy şeklinde sona erdi. Bizlerde Yeniurfa Gazetesi Yazı ailesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

MEHMET ER