“BÜYÜKŞEHİR BİRÇOK ETKİNLİĞE İMZA ATACAK”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar ve beraberindeki heyet Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Canbek ve Haber Merkezi Müdürü Mehmet Er’e “İsot Festivali’de verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığınca organize edilen “İsot Festivali’ne başta Şanlıurfa’daki medya mensupları başta olmak üzere sivil toplum örgütleri ve yerel idarecilerde destek verdi.

Şanlıurfa’nın tanıtımına ve turizmine büyük katkı sağlayan festival sonrası Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar, Şanlıurfa Büyük Şehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Mithat Şengöz ve Sosyal işleri Daire Başkanı Ekrem Ayaz Gazetemizi ziyaret ederek sona eren festival ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Bundan sonra birçok festival ve etkinliğe imza atacaklarını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, “Biz Büyükşehir olarak her zaman ve her alanda vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Şanlıurfa’nın tanıtımı ve turizmi noktasında birlik ve beraberlik içersin de çok önemli bir festival yaptık. Bu konuda bize destek veren ve her zaman yanımızda bulunan yerel ve ulusal basınımızı çok önemsiyoruz.” Dedi.

Yeniurfa Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Canbek’de, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz çok güzel çalışmalara ve faaliyetlere imza atıyor. Bu konuda başta Başkanımız Nihat Çiftçi’yi ve ekibini kutluyorum. Bunlardan bir tanesi de geçtiğimiz günlerde biten isot festivali idi. Şanlurfa’nın turizmi ve tanıtımı açısından çok verimli geçti. Böyle güzel bir etkinliğe imza attıkları için başta Başkanımız Nihat Çiftçi’yi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Festival sonrası Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar, Şanlıurfa Büyük Şehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Mithat Şengöz ve Sosyal işleri Daire Başkanı Ekrem Ayaz beyefendi gazetemize gelerek bizleri onurlandırdılar, kendilerine yaptıkları ziyaretten dolayı şükranlarımı sunuyorum. Diyerek sözlerini sonlandırdı.

MEHMET ER