Hedefte AK Parti yöneticileri vardı!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Suruç'ta askeri ve emniyet görevlileriyle AK Partili yöneticilere yönelik eylem hazırlığında olan kişilere yönelik operasyon düzenlendi.

Emniyetten yapılan yazılı açıklamada,"Şanlıurfa ili Suruç ilçemizde, askeri ve emniyet görevlileriyle AK Partili yöneticilere yönelik eylem yapılacağına dair alınan bilgi üzerine söz konusu eylemle irtibatlı olan toplam dört (4) şahıs 26.06.2017 günü Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüklerinin müştereken yürütmüş olduğu çalışmalarla yakalanmış, olayla ilgili yapılan aramalarda şahıslarla birlikte suikast olayında kullanılacağı değerlendirilen silahlar ve susturucu ele geçirilmiştir. ifadelerine yer verildi.

Ele geçirilenler arasında 1 tabanca, 4 adet şarjör, 15 adet 9 mm. fişek, 1 adet susturucu, 1 kaleşnikof marka silah, 59 adet 7.62 mm. fişek, 1 adet av tüfeği, 2 adet roket başlığı, 2 pil, 2, telsiz, 1 adet telsizler için kullanma kılavuzu, 420 gr. plastik patlayıcı, 24 adet kapsül elektrikliye çevrilmiş, 12 metre çiftçi yönlü kablo, 1 adet avometre, 2 elektrik bandı, 3 şeffaf bant ve 1 maket bıçağı yer aldı.