Cebrail Elmas, ŞURKAV mütevelli heyetine seçildi

ŞURKAV'ın 2017 yılında yaptığı toplantıda yeni üyeleri mütevelli heyetine seçti.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’nın başkan olduğu kısa adı ŞURKAV olan Şanlıurfa Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfının 2017 yılı toplantısını yaptı.

Şanlıurfa’yı yıllardır İstanbul’da temsil eden Gazeteci-Yazar Gap Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Cebrail Elmas’ı ilk kutlayan da Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç oldu.

Şanlıurfa’nın tanınmış simalarından gazeteci-yazar ve aynı zamanda GAP Haber gazetesinin imtiyaz sahibi Cebrail Elmas’ı kutlayan Kılıç, Böyle değerli kendini iyi yetiştirmiş bir hemşerimizin Şanlıurfa Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfının mütevelli heyetine seçilmiş olmasına çok sevindik.

Böylesine dürüst, samimi, güvenilir, saygın birinin Şanlıurfa için çok önem arz eden bu vakfa en iyi hizmeti vereceğinden hiçbir kuşkum bulunmamaktadır. Cebrail beyin ülkeme, Şanlıurfa'ya ve hemşerilerime en iyi şekilde hizmet edeceğinden var gücüyle çalışacağından hiçbir şüphem yoktur. Kendisine yeni görevinde başarılar biliyorum. " dedi.

Cebrail ELMAS Kimdir?

1955 yılında Şanlıurfa’da doğdu. İlköğretim, lise ve yüksek öğrenimini Şanlıurfa’da tamamladı. Askerliğini KKTC’de yedek subay olarak tamamladı. 1986 yılında reklâmcılık ve medya sektörüne girdi. Gap Haber Gazetesi’nin sahibi ve Yazı İşleri Müdürü olarak Sarı basın kartı sahibidir. 5 yıl boyunca AK PARTİ İstanbul Teşkilatı’nda Tanıtım Medya Komisyonu, Sekretarya, Teşkilatlanma ve Arge komisyonu’nda görev aldı. Ayrıca Muratbey, Gümüşkaya ve Kumburgaz beldelerinde il koordinatörü olarak görev aldı. AK Parti Siyaset Akademisi mezunu. istanbul ticaret odası basın yayın komisyonu üyesi, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan Cebrail ELMAS, İngilizce bilmektedir.

MEHMET ER