Urfaspor’dan İftar Yemeği

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim vermiş olduğu iftar yemeğine, Eyyübiye Belediye Başkanı ve Urfaspor Fahri Başkanı Mehmet Ekinci, Amatör spor kulüplerinin temsilcileri, delegeler, spor kamuoyu ve kentte görev yapan gazeteciler katıldı.

Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor’un zor bir süreçten geçtiğini ve bu zor durumdan kurtarmak için maddi ve manevi konularda her zaman destek olacaklarını söyledi.

 Şanlıurfaspor Kulüp başkanı Emin Yetim yaptığı açıklamada, “Şanlıurfaspor olarak yeni sezona bembeyaz bir sayfa açarak başlamış durumdayız. Yapılan kongrede delegelerin bizi tercih etmesinden sonra onlara layık olmak için herkes görevini eksiksiz yerine getirmek zorundadır. Şanlıurfapor’u zor bir süreç bizi bekliyor. Şanlıurfaspor’u bu zor durumdan kurtarmak için elimizden geleni yapacağız.

Transfer konusunda hocamızın bize vereceği rapor doğrultusunda yolumuzu çizerek bizimde alacağımız futbolcuları önce araştırıp sonra bize fayda sağlayacaksa takıma katacağız.

Bizim davetimizi kırmayıp iftar yemeğine katılan ve bizlere her zaman destek olan misafirlere katılımından dolayı teşekkür ederim” dedi.

MEHMET ER