UYGAD’tan Hamarat Ellere Ziyaret

Kısa adı UYGAD olan Uluslararası Gazeteciler ve Yazarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı ve Kadın Aile Şube Müdürü Sibel Toptan ziyaret ederek Hamarat eller merkezinin yaptığı çalışmalar konusunda bilgiler aldılar.

Hamarat eller merkezinin binasında gerçekleşen ziyarete UYGAD Güneydoğu ve Şanlıurfa Temsilcisi Sıtkı Aloğlu, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler katıldı.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı ve Kadın Aile Şube Müdürü Sibel Toptan, UYGAD yönetim kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyete değinerek bugün UYGAD üyeleri bizi ziyaret ettiler. Basınımız hepinizin bildiği üzere etkin ve kitleleri peşinden sürükleme, kamuoyu oluşturma gibi özelliklere sahip bir kurumdur. UYGAD gibi kısa sürede Türkiye’ni birçok ilinde yapılanan yeni kurulmuş bir basın derneğinin Şanlıurfa’mızda da yapılanması bizleri onure etmiştir. Dedi.

UYGAD Güneydoğu ve Şanlıurfa Temsilcisi Sıtkı Aloğlu ise şunları söyledi. " Hamarat Eller Merkezinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Kadınlarımız için çok güzel projelere imza atıyorlar. Bizde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı ve Kadın Aile Şube Müdürü Sibel Toptan hanımefendiye yaptığı başarılı çalışmalar dolaysıyla hem teşekkür etmek, hem de Hamarat Eller Merkezini görmek şansını bulduk. Maşallah kısa zaman içersin de çok güzel işlere imza atmışlar.

UYGAD olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı ve Kadın Aile Şube Müdürü Sibel Toptan yaptığı güzel işlerin yanında olacağız ”dedi.

HASAN GÜLER