Haber Müdürümüz Sarı Basın Kartını Aldı

Basın Kartı Komisyonunun Ankara'da yaptığı son toplantının ardından sarı basın kartı alma hakkı kazanan Haber Müdürümüz Mehmet Er, Şanlıurfa Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğüne giderek İl Müdürü Erdoğan Güvel ve Şube Müdürü Zikrullah Karabulut’tan kartını teslim aldı.

Yeniurfa Gazetesi adına müracaat eden Mehmet Er, 12 komisyon üyesinin oylarının tamamını alarak Sarı Basın Kartı sahibi oldu.

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nden gönderilen Sarı Basın Kartını Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu tutanakla Mehmet Er’e teslim edildi.

İlk defa Sarı Basın Kartı almaya hak kazanan Gazeteci Mehmet Er yaptığı açıklamada, Yaklaşık 20 yıldır severek yaptığım gazetecilik mesleğinde sürekli ihmal ederek bir türlü almadığım sarı basın kartını almanın mutluluğu içeresindeyim.  Ayrıca usta gazetecilerden oluşan, komisyonda 12 üyenin oluru ile basın kartını hak etmem beni daha da mutlu etti. İnşallah verilen bu kart daha güzel haberler yapmaya nasıp olur. Benimle ve Şanlıurfa’da bu mesleği yapan gazeteci arkadaşlarımla yakından ilgilenen ve desteğini esirgemeyen Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü İl Müdürü Erdoğan Güvel ve Şube Müdürü Zikrullah Karabulut ile il müdürlüğü çalışanlarına ayrıca Çalışan Gazeteciler Başkanı Tahir Gülebak’a ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

GÖNGÜR GÖNÜLLÜ